Zaplo er for dig, der ønsker at låne penge nemt og hurtigt

Det er efterhånden blevet rigtig populært at låne penge via nettet, og du har helt sikkert også hørt om de såkaldte kvicklån. Kvicklån er små hurtige lån, hvor hele processen er kortere, således at man hurtigere får de lånte penge mellem hænderne. På den måde er man fri for at vente længe på at kunne opfylde de drømme, som man måtte have, mens om lige kræver lidt ekstra i pengepungen. Måske står man og skal til at giftes, eller man skal holde konfirmationsfest for sønnen eller datteren. Det kan være, der er brug for en lille ferie til varmere himmelstrøg, eller bare en weekends forkælelse med spaophold og massage. Et kvicklån er også en god idé, hvis gulvet eller taget trænger til renovering, eller hvis mobilen eller laptoppen bør sendes til reparation. Lige gyldigt hvad, man står og mangler, så er Zaplo en af de låneudbydere, der står klart til at give en hjælpende hånd. Flere og flere danskere låner penge hos Zaplo, og i dag er det en af de mest populære online låneudbydere herhjemme. Det skyldes, at det hele foregår nemt og hurtigt, og at der er rig mulighed for at tage et fleksibelt lån med fortrydelsesret og sikkerhedsstiftelse. Zaplo er et ganske nyt foretagende – det hele begyndte i 2015 – men så mange danskere kan næppe tage fejl. Zaplo er en af de bedste låneudbydere på det online marked.

Sådan låner du hos Zaplo

Er man interesseret i at tage et lån hos Zaplo, skal man ikke være bekymret for, at denne proces er besværlig og langvarig. Zaplos låneproces er nemlig nem, hurtig og effektiv. Hele processen starter ved, at man besøger Zaplos hjemmeside, hvor man indtaster de krævede oplysninger, som de fremgår af ansøgningsformularen. Derefter får man svar inden for blot en time, hvilket enten sker pr. e-mail eller telefon. I langt de fleste tilfælde vil ansøgningen så blive godkendt, hvorefter man som låntager blot kan underskrive med NemID for at bekræfte lånet. Man kan dog også vælge at få tilsendt en fysisk kontrakt, som man skal underskrive og sende retur, hvis man foretrækker denne metode. Når dette er gjort, er det bare at læne sig tilbage og vente på, at Zaplo udbetaler lånet til din bankkonto. Hos Zaplo kan man hurtigt og nemt låne alt mellem 5.000 og 20.000 kr., og løbetiden for lånene er fra 3 til 12 måneder. En anden fordel ved at låne hos Zaplo er, at man har en fortrydelsesret på 14 dage fra den dag, man har fået udbetalt beløbet til sin bankkonto.

Sikkerhedsstiftelse behøves ikke

Endnu en af de mange fordele ved at tage et lån hos Zaplo er, at man som låntager ikke behøver stille sikkerhed for lånet. Eftersom hele processen foregår med et samlet kreditcheck via diverse debitorregistre, er sikkerhedsstiftelse ikke nødvendigt. Der stilles normalt sikkerhed ves større lånebeløb, men da man hos Zaplo kun kan låne mellem 5.000 og 20.000 kr. er dette ikke et krav.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *