Vil du også have rettet dine tænder? Prøv invisalign

I dag er vi så heldige at have mulighed for at rette tænder helt uden, andre folk kan se det. Man skal i hvert fald kigge godt og grundigt, hvis man skal få øje på de usynlige bøjler, der laves i dag. Invisalign kan laves i København og er den moderne bøjle, og den mest diskrete måde, man kan rette tænder på. Når man har invisalign, ligger andre ikke mærke til ens bøjle, og med tiden ligger man heller ikke engang selv mærke til det.

Invisalign er en gennemsigtig skinne, som man sætter på tænderne, hvor det så virker som en traditionel bøjle, der retter tænderne. En invisalign-bøjle, kan tages ud, og derfor er det altså også langt nemmere at børste sine tænder, mens man er i et tandreguleringsforløb. Med denne moderne form for bøjle, skifter du skinnen ud cirka hver 15. dag, frem for at tage til tandlægen og få strammet bøjlen ind. Det mest smarte ved invisalign er, at den kan tages ud efter behov, og selvfølgelig er det også et faktum, som rigtig mange sætter pris på, at man ikke rigtigt kan se den.

Sådan gjorde man det førhen

Der er sket en stor udvikling i forhold til tandretning, og det skal vi være taknemmelige for. Der var nemlig engang, hvor man bestemt ikke kunne skjule det faktum, at man have bøjle på, og er du vokset op i den tid, er det meget muligt, at du har et lettere anstrengt forhold til tandbøjler og tandretning. Havde du bøjle på i 70’erne, 80’erne eller 90’erne husker du måske forløbet som først og fremmest smertefuldt, og smerten gjorde det svært at spise og tygge, og drev de fleste til i den første tid med bøjle at leve af suppe, yoghurt og andre halvflydende madvarer, der kunne skåne de ømme bisser en smule. Derudover var det æstetiske ofte en stor usikkerhed for mange i forbindelse med at have togskinner på, og dengang havde man ikke gennemsigtige elastikker eller noget i stil med invisalign, hvor man på mere diskret vis kunne få rettet tænderne. Togskinner er i dag bestemt ikke en ukendt form for tandregulering, men heldigvis findes der nu også andre metoder, såsom invisalign, der gør et bøjleforløb meget lettere og mindre omstændigt.

Derfor skal du vælge invisalign

Der er rigtig mange mennesker, der ikke er glade for deres tænder, og det kan føre til, at man smiler mindre, eller generelt bliver mere usikker på sig selv. Mange vil ikke have bøjle på, fordi de forbinder det med et langt forløb med tydelige togskinner i munden, som blot vil bidrage til deres usikkerhed. Det er en skam, og derfor er det så heldigt, at man i dag kan vælge at få invisalign. Skal du have rettet dine tænder, så skal du vælge en metode, som du kan føle dig selvsikker med undervejs. Kast dig ud i invisalign og se frem til at kunne smile med selvsikkerhed, når du har fået de lige tænder, du altid har drømt om.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *