Trampoliner giver anledning til meget sjov og leg

den

De findes i både store og små størrelser og kan være både runde og firkantede. De kan være til leg og til professionelt brug. De fleste har nok prøvet dem på et tidspunkt, for trampoliner kan sprede meget sjov og glæde og dette for både store og små. De fleste kender nok til den store runde standard trampolin, som for år tilbage blev et hvermandseje og som stadig ses rundt omkring i de fleste parcelhushaver. Dette dels fordi de giver meget aktivitet og leg til børnene, men også fordi de samtidig får børnene ud. De kan også bruges af alle aldre, dog med variation i hvor vildt man så hopper på dem. Her kan man så få et sikkerhedsnet, som de fleste også efterhånden har, hvilket giver en større tryghed.

Ellers så kan man vælge at gøre som mange også gjorde efter en række uheld, nemlig at grave dem ned, så at man ikke kan ende i så slemme fald til jorden. Fordi trampoliner altid er så populært blandt børn, så er det også som oftest noget, man ser på campingpladser og diverse feriesteder, såsom skallerupklit, Lalandia og hvad der ellers er. Mange forskellige lege kan udfoldes på en trampolin, samt de kan kombineres med boldspil. De kan bruges til at tegne med farvekridt på, hvilket er utroligt smart, da det går så nemt af igen. Trampoliner er altså noget, der for mange kan give anledning til meget sjov og leg. Dette både blandt børn og voksne og altså noget for ethvert legebarn med lidt krudt i røven.

Gode links til at finde de bedste trampoliner:

bgh.dk/berg-trampoliner

Trampolinguiden.dk

Trampoliner er ikke kun for sjov

At hoppe på trampolin er nok noget de fleste har prøvet engang i deres barndom og haft meget sjov dermed. For det er altid et hit og der er ikke mange børn, der kan gå forbi en trampolin uden at hoppe på den. Heller ikke mange voksne kan gå forbi en uden at hoppe på den i ren nostalgi. Og så er det jo bare sjovt. Men ikke alle stopper deres hoppen på trampolin som små og nøjes med at udnytte muligheden i ny og næ, når man støder på en. For trampolin er også noget, man kan gå til på et professionelt plan. Altså hvor man går til det, som til en hvilken som helst anden sport. Dette med konkurrencer, opvisninger og det hele som hører med.

Dette hvor man lærer at laver alverdens spring. Ofte noget som ser helt vildt ud, da man kommer utrolig højt op i luften, hvorefter man laver saltomortaler og meget andet på vejen ned igen. Altså noget i tæt sammenhæng med springgymnastik og gymnastik generelt. Noget som kan være fascinerende ved det farlige element, der er ved at springe i trampolin. For det kan gå grueligt galt, hvis det går galt. Altså sidder man som tilskuer lidt på samme måde, som når man ser på akrobaterne i cirkus. Trampoliner kan altså både være sjov og leg, men i den grad også være alvor, når det kommer til et professionelt plan.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *