SMS lån – Sådan låner du

Med et SMS lån kan du låne små beløb nemt og hurtigt. Hvis du mangler penge til ferien, et nyt spisebord eller nogle nye sko, kan et SMS lån hjælpe dig med at få råd til det. Typisk har du mulighed for at låne små beløb fra 1000 kroner til 6000 kroner.

Sådan ansøger du om et SMS lån

Hvis du vil ansøge om et SMS lån, skal du følge nogle simple og hurtige steps.

  1. Beslut dig for lånebeløbet
  2. Hav dit CPR-nummer, telefonnummer, kontonummer og e-mail klar.
  3. Du skal underskrive aftalen med NemID

Nu er ansøgningsprocessen gået i gang, og du skal nu vente og se, om du bliver godkendt. Hvis din ansøgning bliver godkendt, vil du modtage pengene på din bankkonto. Hvis du låner penge via et SMS kviklån, kan du typisk se pengene ca. 1 time efter på din bankkonto. Start processen på kviklanet.dk/smslaan/.

Opfyld disse krav for at blive godkendt til et SMS lån

Hvis du overvejer at ansøge om et SMS lån, skal du opfylde visse krav for at blive godkendt. Du skal for eksempel minimum være 20 år, dansk statsborger, NemID, dansk bankkonto og telefonnummer samt have en dansk folkeregisteradresse. Du må ikke være registreret i RKI, hvis du vil låne penge. Hvis du ikke opfylder disse krav, vil din ansøgning om et SMS lån ikke blive godkendt, lige meget om du har ansøgt om at låne 1000 kroner eller 6000 kroner. Derfor er det vigtigt, at du har styr på dette, inden du beslutter dig for at ansøge om at låne penge via SMS lån.

Du skal betale forskellige beløb for at låne 2000 kroner, end hvis du for eksempel vælger at låne 5000 kroner. Det er en god idé at regne dette beløb ud, inden du foretager lånet, så du ved, om du har råd til det, eller om du skal vente med at tage på ferie, til du har pengene.

Så meget skal du betale for et SMS lån

Det kommer blandt andet an på renter, løbetid og lånebeløb, hvad det koster for at låne penge via et SMS lån. Det er nemlig aldrig gratis at låne penge, og dette skal du huske, hvis du beslutter dig for at ansøge om et lån. Typisk skal et SMS lån betales tilbage maksimum tredive dage, efter du har modtaget pengene på din bankkonto. Du kan muligvis finde udbydere, der har en længere løbetid, men tredive dage er det mest normale.

Inden du ansøger om et SMS lån, er det derfor en god idé at overveje, om du har pengene til at tilbagebetale lånet inden for tredive dage. Hvis du har brug for penge her og nu, men samtidigt ved at din bankkonto vil have pengene, når der er gået en lille måneds tid, så er der intet i vejen for at foretage et SMS lån. Men hvis du bare skal bruge pengene til et par nye sko eller et nyt TV, vil det ofte være bedst at spare op, så du kan købe det uden at låne penge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *