Sådan finder du de rigtige rullegardiner

Gardiner er altid et stort issue, når man flytter et nyt sted hen. For gardinerne i det gamle hus eller gamle lejlighed passede jo til de vinduer og ikke til vinduerne det nye sted. Og dem, der er, er gamle og slidte, så I skal under alle omstændigheder ud og have fat i nogle nye. Og det skal være gardiner, fordi I for mange år siden blev trætte af persienner. Så hvordan finder I lige nøjagtig de rigtige til jer?

Find de rigtige

Inden I tager af sted til den lokale gardinbutik i Galten eller Hammel, så er det ret vigtigt, at I får målt op og til på kryds og tværs, så I får de rigtige gardiner med hjem. Det betyder, at der både skal måles med og uden vindueskarme, både de små og store vinduer skal måles, og I skal skrive ned, hvordan vinduerne åbnes og lukkes, så der ikke bliver problemer med det på længere sigt.

Og så skal I selvfølgelig gør jer det klart, hvordan de skal se ud. Her er det klart at anbefale rullegardinet. De er lettest at sætte op, og det er nemt at finde nogle, der passer til standardmålene på de fleste vinduer. Og hvis ikke så kan i helt sikkert tage ind til Aarhus, hvor de større butikker med salg af gardiner ligger, og hvor I kan få gardinet skåret til, så de passer til jeres vinduer.

I skal også gøre jer det klart, hvor I skal have rullegardiner henne, og hvordan de skal se ud. Det kan være, at I i soveværelset og i stuen skal have nogle med mørklægning, sådan at I kan sove i et helt mørkt lokale hele natten, og at I ikke gider have genskin i tv’et, når der skal ses Tour de France om sommeren.

Farver og greb kan også være en smagssag, og der er så uendeligt mange muligheder, at I godt kan tænke bare lidt over, hvad I gerne vil have, inden I stor i butikken. Så bliver det nemmere for både jer, og sælgeren der skal hjælpe jer med at vælge gardinerne.

Få gardinerne sat op

Finder I den rigtige gardinmand i det østjyske, så kan I være heldige, at de endda bringer dem ud og sætter dem op for jer. Oftest koster det lidt ekstra, men har I fundet de helt rigtige gardiner i Aarhus, og I selv bor i Silkeborg, er det langt at køre for at hente rullegardiner. Så er det meget fint at kunne bestille og få dem bragt.

Er I heller ikke de store håndværkere, kan I helt sikkert også få hjælp til at sætte gardinerne op. Lige så praktiske de er, når de først hænger dér, lige så besværlige kan de være at få sat op. Derfor kan det godt kræve en kyndig hånd. Så hvis I er sikre på, at det kan I ikke finde ud af, så sørg for at finde et firma, der leverer den slags service.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *