Sådan får du en god festival

Rundt omkring i det danske land kan man finde mange forskellige slags festivals, men fælles for dem alle er, at de giver en oplevelse, som man sent vil glemme. Festvals bliver typisk holdt om sommeren, så man rigtig kan nyde livet på i de små lejre, man ofte etablerer sig i. Sommeren gør det dog også muligt at give den gas til de forskellige artister, der spiller og underholder tusindvis af mennesker.

Udbuddet af festivals i Danmark er enormt stort, og du vil altså altid kunne finde noget, som ikke er forfærdeligt langt væk fra dig. Derudover er festivals ofte lagt forskellige tidspunkter på året, og derfor kan du altså helt sikkert finde et tidspunkt, der passer ind i kalenderen. Alle festivals er desuden langt fra ens, hvorfor det er vigtigt at undersøge den enkelte festival, før du tager afsted.

Tag dine venner under armen og kom afsted

Festivaler indbyder ofte til druk samt lange nætter, hvor den får fuld hammer på dansegulvet og i de adskillige ”camps” rundt omkring på festivalpladsen. Hvis du er til druk langt ud på natten og fed musik, er festival altså umiddelbart lige noget for dig.

Hvis du rigtig skal kunne nyde nætterne og de mange koncerter, skal du selvfølgelig være omgivet af et hold bestående af dine bedste makkere. Det er ikke bare på ”campen”, at vennerne er vigtige at have med – til de forskellige koncerter er det også rart, at have gutterne med, så I sammen kan skråle til den musik, der bliver spillet.

Er man fast besluttet på en festival, skal man have samlet en gruppe af venner, så man sammen kan få lavet en lejr, hvor man holder til under festivalen. Ofte foregår meget af festivalen ved jeres lille base, og derfor skal du forsøge at få så mange venner som muligt med i jeres lejr. En anden fordel ved at tage flere afsted er, at man kan splejse festivaludstyret, så det bliver lidt billigere. En festival vil nemlig altid kræve noget specielt udstyr, da man jo skal holde sig kørende flere dage.

Hvad er festivaludstyr?

En festival kræver en masse udstyr – med god grund. For at få den optimale festival, skal man både have styr på det praktiske arrangement, men også det lidt sjovere udstyr skal man have klar. En vigtig regel på festivaler er, at man i hvert fald aldrig må gå ned på udsyr. Blandt det praktiske er en toilettaske med livsnødvendigt grej en selvfølge, da man på den måde kan redde lidt af sin hygiejne under den ellers til tider meget uhygiejniske festival. Derudover er stole, liggeunderlag, telte, soveposer osv. vigtige, hvis man planlægger at overnatte på festivalpladsen.

Når det kommer til det mere humoristiske udstyr, er en ”beerbong” en klassiker, da den indbyder til nogle underholdende konkurrencer. Bolde er også vigtige, da især ølbowling er en genganger rundt omkring i de mange camps. Gedigent festivaludstyr er altid vigtigt, men skulle du glemme noget, har du mulighed for at finde det meste alligevel, da mange festivaler ligger tæt på større byer, hvor indkøbsmulighederne er mange.

Kilde: sejegadgets.dk/festival-gadgets/

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *