Online markedsføring er blevet sagen

Når næsten alt i dag foregå via nettet, er det også kun naturligt, at hvis man virkelig vil noget med sin markedsføring, så bør man lægge hovedvægten online. Men hvordan gribes det bedst an? For man nystartede virksomheder er det fristende, bare at kaste sig ud i det og de fleste har derfor ikke udarbejdet et større og virkelig effektiv strategi, når de giver sig i kast med det spændende og udfordrende område som online markedsføring er.

Det virker ganske let at promovere sit firma via f.eks. de sociale platforme, men man gode kræfter kan let være spildte, hvis man ikke rigtig ved hvad det er man foretager sig og hvad man ønsker at opnå ved sit arbejde her.

Der er ingen tvivl om, at online markedsføring er sagen for alle typer virksomheder og forretninger i dag, men det er absolut ikke lige meget, hvordan det gribes an, hvis det skal bære frugt og underbygge det image, man gerne vil have.

Der er altså god grund til at overveje en ekstra gang før man selv sætter sig til tastaturet og går i gang.

Online markedsføring handler om at skabe relationer

Helt overordnet, så handler online markedsføring primært om at skabe gode relationer og positiv interesse, dette skabes i sagens natur udelukkende, hvis man er synlig på nettet. Uanset hvilken branche man er i eller hvilken vare, man tilbyder, så risikerer man meget let at drukne i mængden og simpelthen blive overset af kunderne.

Synlighed online skabes bedst af fagfolk på området og er ikke noget man bare får forærende ved at have oprettet en hjemmeside eller en webshop. Heller ikke nok så meget aktivitet på de sociale medier batter ret meget, hvis kunderne ikke let kan finde forretningen eller firmaet ved en hurtig søgning. Alt skal helst gå meget stærkt i dag og derfor være funktionelt og effektivt, sådan er det også med online markedsføring.

En stor del af moderne markedsføring handler altså om at have greb om tekniske facts, men på samme tid også vise en udpræget form for menneskelighed. Det lyder måske lidt paradoksalt, men det er i kombinationen af teknologiske spidsfindigheder og en varm og levende kommunikation, at man bliver synlig og får skabt de relationer, der mærkes på bundlinjen.

Lær på mere om online markedsføring på mrv.

Få den rigtige hjælp til online markedsføring

Gå målrettet til værks med online markedsføring og hent hjælp hos professionelle, der kan guide igennem den jungle det er, at blive synlig på nettet. De udgifter der er forbundet med denne hjælp afhænger af opgavens omfang, men er for de fleste absolut overskuelige og tjener sig meget hurtigt ind igen.

Glem alt om ”learning by doing” når det kommer til at få succes online. Har man ikke selv den tilstrækkelig viden om, hvad der kræves, vil det være en meget hård nød at knække.

Få hjælp til at omsætte personlige idéer til virkelighed og spar mange timers spildt arbejde ved skærmen, ved fra starten at sparre med fagfolk, der ikke beskæftiger sig med andet og brænder for  deres arbejde.

One Comment Add yours

  1. Anders siger:

    Jeg er ikke enig med denne statement: “Glem alt om ”learning by doing” når det kommer til at få succes online”.

    Jeg mener dette netop er vejen frem. Det er på denne måde at du finder ud af hvordan tingene virkelig hænger sammen. Uanset om du selv, med tiden, kommer til at sidde med alt det tekniske og markedsføringen, er det et must at du ved hvordan det hele hænger sammen.

    Og den viden får du kun ved selv at sidde med det – ikke ved at hyre en specialist fra starten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *