Nyt tag – en god investering

Det kan være svært at finde ud af, hvad der er en god investering. Skal man sætte penge ind på en konto og se hvad tiden bringer eller skal man bruge pengene på ferie. Ja, det er jo lidt op til en selv, men pengene kan også bruges på noget der er lige nu – som samtidigt er en langtidsinvestering. Du tænker måske, hvad kan det være. Nu skal jeg fortælle dig det, det kan være en god investering at investerer i nyt tag. Ja – du læste rigtigt et nyt tag.

Et tag er det yderst øverste flade på en bygning. En  bygning kan være din arbejdsplads, men det kan også være dit hjem. Dit hjem er din base. Det er her, du får ro, slapper af og det er her du skal lade op til de efterfølgende dage i dit liv. Derfor er det vigtigt, at der ikke er huller i din base. Et tag der drypper – er ikke ok. Det kan faktisk give større skader, derfor bør du få det fikset med det samme.

Allierer dig med erfarne tagdækkere og giv dit tag en kærlig hånd. Det kan være alt fra taget skal skiftes, men det kan også være små ting, som for eksempel at få renset dine tagrender. Det er vigtigt at få renset sine tagrender før efteråret og lig efter efteråret – det er nemlig her bladene falder. Så både før og efter er det en god ide, lide at få dem fjernet så regnen let kan sive ned.

Er det for kold – overvej tagisolering

Vinterdagene er kolde her oppe i Norden. Der er mange ting, der kan gøres for at holde varmen. Du skal skrue op for varmen, det vil kunne mærkes på pengepungen. Du kan tage en ekstra sweater på. Du kan også overveje at få isoleret dit tag. En god isolering vil hjælpe taget til at holde på varmen og det vil holde flere kolde sus ude af huset. Derfor bør du overveje tagisolering.

Et pænt tag er et smukt syn, når du vandrer ned af dit kvarter og ser på huse. Det er også det, nye husejere kigger på. Hvis huset ser forfalden ud, kan det være svære at sælge det, det er også noget nye køber kan bruge til at forhandle med. Så hvis du overvejer at sælge din bolig, kan det betale sig at det ser nogenlunde præsentabelt ud. Der er ingen, der vil købe en bolig der har græs voksende i tagrenderne og et tag fuld af mos. Det er i hvert fald noget, der vil bruges til at forhandle pris med.

Din bolig er dit hjem, det ydre af dit hjem er det første dine gæster ser, når de står og banker på. Første håndsindtryk er vigtigt, derfor bør du se på dit hjem og tænke på hvilke signaler sender dit hjem. Ser det nydeligt ud eller er det mere noget rod men grønne og gule blade der står på tagrenden og taget er bare forvandlet til en mosmark? Du kan gøre noget ved det!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *