Lav linkbuilding ved hjælp af gæsteblogposts

Linkbuilding kan være en god ide, hvis du gerne vil promovere din blog. Med linkbuilding kan din blog komme højere op i en søgning i en søgemaskine. Det kan gøre, at du får flere læsere. Hvis du tjener penge på din blog, kan du også tjene flere penge. Som regel hænger antallet af besøgende og mængden af penge sammen. Flere læsere kan åbne døren for nye indtjeningsmuligheder. For nye samarbejder. Det er derfor en god ide at få lavet noget ordentlig linkbuilding. Så du kan få nogle flere læsere.

En af måderne er at skrive gæsteindlæg på andre blogs. Som blogger må du kende mange andre blogs inden for dit felt. Du kan tilbyde dem at skrive et indlæg hos dem. Så kan du linke fra gæsteindlægget til din egen blog. Det kan gøre, at du får flere læsere. Særligt hvis bloggen er større end din. Så kan det være, at du kan nå ud til mange flere mennesker, end du ellers kunne.

TIP: Kunne du tænke dig at få professionel hjælp til din linkbuilding? Så kan vi anbefale dig at besøge denne hjemmeside.

Hvad skal man skrive i et gæsteindlæg med linkbuilding?

For at linkbuilding virker, er det lige meget hvad du skriver. Du kan skrive om lige det, du vil. Det vigtigste er, at linket til din hjemmeside kommer til at ligge på en anden side. Det vil øge trafikken til din side. Den blogger du laver gæsteindlæg for, er nok ikke lige glad med, hvad du skriver. Vedkommende vil helst have, at det er noget der er relevant for bloggen. Hvis du skal tiltrække flere læsere, er det også klogt. Du skal helst have noget fornuftigt at sige. Noget der giver folk lyst til at klikke over på din blog. Og finde ud af mere om dig og det emne, som du skriver om.  Selvom linkbuilding virker, skal resten jo også virke.

Det vil også gøre det nemmere for dig at få en gæsteblogpost, hvis du skriver om noget relevant. Gerne noget der ligger inden for deres emne, men som de ikke selv skriver om. Det kan være, at du har en madblog. Så kan du finde en anden madblog til din linkbuilding. Det kan også være en helseblog eller en fitnessblog. Det kommer også an på maden, du skriver om. Men lige gyldigt hvad er det vigtigt, at det passer ind.

Det er altid god stil at tilbyde den anden blogger at skrive et indlæg for dig. Så har de også mulighed for at lave linkbuilding på din blog. Det giver dem nogle flere læsere.

Linkbuilding, når du skriver kommentarer

En god måde at sprede linket til din blog er at sætte linket ind, når du kommenterer andres blogindlæg. Du kan endda kommentere med, at du netop har skrevet et blogindlæg om sådan og sådan. Så kan det være, at der er nogle der klikker videre med det samme. Fordi de bliver nysgerrige, vil de gerne vide mere. Så skynder de sig at klikke derind. På den måde kan du nå ud til mange flere mennesker.

Som blogger er det altid en god ide at følge andre bloggere. Det handler om at se, hvad de gør. Om at få gode ideer. På den måde kan man få inspiration til at arbejde videre med sin egen blog. Linkbuilding alene kan ikke gøre det. Der skal også være noget indhold, som folk gider læse. Ellers kan det jo være lige meget. Din blog skal give noget til deres liv, som de ikke kunne få andre steder. Det kan være inspiration elle gode råd. Det kan også være muligheden for at drømme sig væk fra et kedeligt liv. Der er mange, der hænger fast i en grå hverdag. Så kan det være rart at se på nogle farverige billeder.

En blog kan også være en mulighed for identifikation og bekræftelse. Det kan være en måde at føle, at man ikke er alene. Det kan være rart at vide, at andre også går igennem noget svært. Når de kommer igennem det, kan det give en mod til at fortsætte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *