Lær om den månedlige ydelse for flexleasing

Ønsker du at kaste dig over flexleasing er du langt fra den første. Der er nemlig flere og flere, som vælger at lease biler i stedet for at købe. Spørger du mange kloge mennesker vil de da også sige til dig, at det er det smarteste du kan gøre. For hvis du leaser en bil vil du altid hurtigere kunne skifte den ud. Det kan ofte være, at man ønsker at gøre brug af en anden bil eller slet ikke har brug for en bil mere. Er det en situation, der kommer til at opstå så vil man være i problemer hvis man skal sælge sin bil. Det er nemlig langt sværere end blot at gøre brug af flexleasing hvor det er let som en leg.

Der findes forskellige former for flexleasing

Skal man blive klogere på flexleasing er det vigtigt, at man lærer mere om de forskellige typer af flexleasing der findes. Mange vil automatisk tro, at der kun findes én type, men det er dog ikke rigtigt. En af de typer der findes er den private. Er man en privatkunde vil det for det meste være det oplagte at vælge denne type. Er man en privatkunde vil man for det meste kunne få en aftale om flexleasing, som minder meget om den, som en virksomhedskunde får tilbuddet. Er er sådan, at det i mange tilfælde er en brugt bil man får når man gør brug af denne mulighed.

Det skyldes, at hvis man lejer en bil, som er mellem 2 og 3 år gamle så er der visse fordele. Disse fordele kommer til udtryk i de afgiftsregler. Disse regler ændres nemlig i takt med, at bilen bliver ældre og det er ofte, at når bilen lige præcis bliver 2 år, at dette begynder at kunne betale sig. Det vil sige, at uanset om man er på udkig efter en bil som privatperson eller som virksomhed, så vil man for det meste få en bil, der er mindst 2 år gammel. Et leasingforløb vil for det meste foregå og det vil normalt vare 12 måneder. I forbindelse hermed betales der en førstegangsydelse. Når denne ydelse er betalt, så afregnes der månedligt herefter.

Klik her for at læse mere

Flexleasing er også muligt som sæsonleasing

En anden mulighed for at lease er sæsonleasing, som også mange gør brug af. Her er det muligt at lease en bil for en enkelt sæson, som kan være nogle måneder. Det kan være, at man kun er interesseret i at have en bil 6 måneder om året. Er det tilfældet, så kan man sagtens lease sin bil i blot disse måneder. Det kan være, at man om sommeren elsker at bruge sin cykel. I det tilfælde får man ikke nødvendigvis brugt sin bil så meget. I vintermånederne, derimod vil man godt bruge sin bil og så kan man foretage en flexleasing i form af en sæsonleasing.

En sådan aftale vil prismæssigt afspejle, at der kun er betalt afgift for et vist antal måneder. Dette antal måneder aftales på forhånd inden aftalen underskrives og indgås og betales. Især er det i forbindelse med sportsbiler, at denne type af flexleasing er relevant.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *