Køb det rigtige legetøj

Der er nok at legetøj på markedet og derfor burde det være ganske let, hvis man gerne vil købe noget godt legetøj. Mange køb ender dog med at være slemme skuffelser og faktisk kan børn klare sig med ganske lidt legetøj, så længe det de har er af kvalitet. Denne artiklen vil belyse nogle af de punkter, som er værd at holde øje med, hvis man skal ud og shoppe til de små. Alle børn er selvfølgelig forskellige og ikke alle kan lide de samme ting, men med disse tips, vil det være lettere, at ramme plet næste gang.

Stil krav til legetøj

Der er tre punkter, som er gode at tjekke, når der skal handles legetøj. Brug punkterne som vejledning, det kræver måske lidt træning i starten, men på et tidspunkt, sidder kriterierne helt fast og det bliver lettere at fastholde kravene, hver gang der skal vælges nyt legetøj.

Som det første, bør man undersøge, om legetøjet er godt at lege med. Det lyder lidt banalt, men overvej, om det er legetøj, der stimulerer børnenes fantasi og motorik. Kan det sættes i nye sammenhænge eller har det kun en funktion? Kan det virke inspirerende og animere til fantasileg og dermed komme i brug igen og igen, eller er alt givet på forhånd og dermed hurtigt kedeligt?

Som det næste, skal kvaliteten tjekkes. Legetøj får tit en hård medfart af børn, så det skal virkelig kunne holde til noget og allerhelst være så solidt, at det holder til ubegrænset leg i årevis.

Det sidste punkt, er æstetikken. Måske ikke det vigtigste, men børns legetøj har det med at sprede sig ud over hele hjemmet og så gør det ikke noget, at det er til at holde ud at se på, for de voksne.

Det gælder især større ting og skal man f.eks. give en gave til barnedåb, er det da også helt naturligt at indtænke forældrenes smag lidt.

Kort og godt, – kig på mulighederne, – for at styrke fantasi og motorik,  kvaliteten og udseendet, hver gang der skal vælges legetøj til børn. Har man først vænnet sig til at kigge på tingene med kritiske briller, bliver det lettere at sortere skidt fra kanel og undgå fejlkøb, der skuffer eller går itu.

Bobles Krokodille opfylder alle krav

Et godt eksempel på legetøj, der på en helt enkel måde opfylder de tre krav til godt legetøj, er Bobles krokodille og faktisk også alle andre Bobles tumledyr. Her er virkelig tale om noget, der i høj grad styrker fantasi og motorik og bare kommer frem igen og igen, fordi det er multifunktionelt og opmuntrer børnene til selv at finde på anvendelsesmuligheder og nye lege. Kvaliteten i alle Bobles produkter er i top, slidstærkt legetøj, skabt til at blive leget kreativt med, –  både ude og inde.

Designmæssigt, er Bobles ikke bare tiltalende for børn, men har et udtryk der også appellerer til deres forældre og ikke skæmmer boligindretningen. Bobles er ganske dekorativt og findes i lækre moderne farver, der sagtens kan tåle at stå fremme i stuen eller andre af boligens rum.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *