Gør rygeoplevelsen til en drøm med xsmoke

Man kan faktisk ryge en masse forskellige smage når man ryger med en e-cigaret. Det er meget mere spændende at ryge e-cigaret frem for almindelige cigaretter, simpelthen fordi man kan få lov til at ryge alle mulige forskellige lækre smage hvis man ryger med en e-cigaret fra xsmoke. Der findes smage som mentol, jordbær, æble og lakrids, hvilket pludselig giver muligheden for at gøre rygningen til en smagsoplevelse, samt muligheden for at kunne variere lidt i de forskellige smage, og tage den smag som man har lyst til den ene dag, og en helt ny smag den anden dag.

Når man ryger med e-cigaretter, får man også nikotin, da det er blandet op i den damp man inhalerer. Man kan selv vælge hvor meget nikotin man vil have i, der er muligheden for at købe tre forskellige styrker, hvor man kan få ingen nikotin, mellem nikotin og højt indhold af nikotin.

Der er mange grunde til at vælge en e-cigaret

Det er meget usundt at ryge rigtige cigaretter, og det er der vidst ikke nogen tvivl om. E-cigaretter er et meget sundt alternativ til den rigtige cigaret, og det er meget sundere for lungerne og det generelle helbred hvis man ryger e-cigaret i stedet for rigtige cigaretter. Xsmoke e-cigaretter er en vanddamp blandet med noget flydende nikotin. Der er slet ikke så mange tilsætningsstoffer som der er i rigtige cigaretter, hvilket betyder at man ikke bliver udsat for nær så meget af det der er meget usundt for kroppen.

At ryge e-cigaret er også meget sundere for ens omgivelser. Det røg man indtager og puster ud er vanddampe, og det er ikke specielt usundt at indhalere dette som passiv ryger, ikke i forhold til rigtig cigaretrøg. Der er slet ikke den samme grimme lugt ved cigaretter, hvilket både en selv og ens omgivelser kommer til at være rigtig glade for, og så er det billigere at ryge e-cigaret frem for de rigtige.

Xsmoke er et godt alternativ

Det er svært at stoppe med at ryge, især hvis man stopper fra den ene dag til den anden. En e-cigaret er en god måde at stoppe på, da man stadig får muligheden for at ryge når trangen er til det. Oplevelsen med en e-cigaret er meget autentisk. Men en e-cigaret fra xsmoke får man en lækker tyk røg med en god smag og som indeholder den mængde af nikotin man har brug for, for at kunne opfylde behovet for en smøg i ny og næ.

Det er et godt alternativ til den rigtige cigaret, som man enten kan vælge at bruge hele tiden i stedet for at ryge, eller måske bare til at supplere ens rygning med, så man nemmere kan skære ned på mængden af de cigaretter som man tænder i løbet af en dag. Det er både dyrt og besværligt at ryge, men med xsmoke bliver det noget nemmere. Man lugter slet ikke på samme måde, og man generer ikke andre mennesker med sin røg. Læs mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *