Find det bedste webhotel til din hjemmeside

Der er stor forskel på, hvilken form for webhotel du har brug for. Det kommer helt an på, hvad din hjemmeside skal kunne. Hvis du har en hjemmeside til privat brug, hvor du skriver om et emne, der interesserer dig eller har en lille hobbyvirksomhed, har du selvfølgelig ikke de samme krav til et webhotel, som hvis du har en virksomhed, der er afhængig af, at dens kunder kan læse om den på nettet og finde de informationer, der er nødvendige, for at de kan kontakte din virksomhed eller handle hos den.

Når du skal finde det bedste webhotel, skal du altså både tænke på, hvad dine behov er, men selvfølgelig også, hvor mange penge du vil betale for webhotellet. Som privat har du typisk slet ikke lige så mange penge at bruge på et webhotel, som en stor virksomhed har.

Det bedste webhotel til private

Når du skal finde det bedste webhotel til private, skal du finde et, der balancerer den svære kunst at give dig meget for pengene. Du skal have så meget serverplads som muligt og betale så få kroner hver måned for det som muligt. Det handler derfor om at gå på jagt efter det helt rigtige. Heldigvis er der mange steder på nettet, hvor du kan se en sammenligning af de forskellige udbydere. Det er med til at gøre, at du nemt kan finde ud af, hvem der kan komme med de bedste tilbud i øjeblikket.

Hvis du ikke er så teknisk kyndig, er det også vigtigt, at du nemt kan oprette din hjemmeside eller flytte den dertil. Det kaldes som regel 1-click install. Det betyder, at det vil være meget nemt for dig at installere din egen hjemmeside eller at oprette en helt ny. Det kan for eksempel være i wordpress eller en anden kendt platform til at bygge hjemmesider på.

Det bedste webhotel til virksomheder

Som virksomhed har du mange af de samme krav som en privat: det skal være billigt, og der skal være så meget plads som muligt. Men dine krav til plads er selvfølgelig langt større end for en, der bare bruger deres hjemmeside til privat brug. Derudover vil du selvfølgelig også gerne have den rigtige pris.

Som virksomhed er det dog også vigtigt, at du har mulighed for at have flere forskellige domæner tilknyttet dit webhotel. Det kan være, at din virksomhed har flere hjemmesider, så har du brug for at have flere domæner hos det samme webhotel. Det vil klart gøre det nemmest for dig at holde styr på dine domæner. Og vil også være den billigste løsning. Typisk vil du kunne have mellem to og 100 domæner tilknyttet et webhotel. Det er altså vigtigt, at du vælger det rigtige.

Derudover er det selvfølgelig vigtigt, at du vælger et webhotel med en høj hastighed. Det nytter ikke noget, at dine kunder skal sidde og vente i lang tid på, at siden bliver indlæst. Så står de helt sikkert af, medmindre du sælger nogle produkter, som de virkelig gerne vil have.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *