Derfor er ingefær godt for dig

Vi har nok alle sammen hørt om den fantastiske rod, ingefær. Vi støder på ordet ingefær i diverse opskrifter på juicer, smoothies og bare generelt madretter, og vi støder på ordet i diverse kure, der skal hjælpe os mennesker med at få det bedre fysisk og hjælpe os til at blive sundere.

Men hvad er det egentlig, der er så godt ved ingefær? Hvad er det, den kan gøre for vores helbred, immunforsvar og i det hele taget bare for vores krop generelt?

Ingefær har en fantastisk evne til at hjælpe os med at forebygge diverse sygdomme.

Ingefær kan forebygge forskellige kræftformer. Ingefær forebygger tyktarmskræft, æggestokkekræft, prostatakræft og brystkræft.

Udover at ingefær kan forebygge forskellige kræftformer, kan det også hjælpe med at forebygge andre sygdomme.

Ingefær kan hjælpe med at forebygge hjertesygdomme, ingefær kan også hjælpe med at dulme den kvalme, nogen mennesker får, når de får kemobehandling, ingefær kan hjælpe med at forebygge leverskader, ingefær kan hjælpe med at dæmpe eller holde søsyge væk, så du kan sejle uden at skulle bekymre dig om at blive søsyg, ingefær kan udover at hjælpe dig med at holde kvalmen væk under kemobehandling, og når du er ude og sejle, også hjælpe dig af eller dulme den kvalme, du måske kan have om morgenen.

Ønsker du at tabe dig, kan ingefær også hjælpe dig med det. Ingefær kan også være godt at indtage, hvis du har diabetes.

Ingefær kan altså forebygge og hjælpe dig med mange forskellige sygdomme, og det kan derfor være en rigtig god ting at indtage enten igennem din normale kost eller som kosttilskud på den ene eller den anden måde.

Hvordan begynder jeg at indtage ingefær?

Hvis man ikke er vant til at spise ingefær, kan det måske være lidt svært at komme i gang med det. Smagen er lidt speciel, og nogen mennesker bryder sig derfor ikke om at spise ingefær. Men nogen mennesker oplever også at kunne lide smagen, og nogen mennesker oplever, at man kan vænne sig til smagen. Man kan da i hvert fald forsøge og give det et skud. Måske bliver man positivt overrasket over smagen.

Der er mange forskellige retter, der indeholder ingefær, så det er bare med at finde dine personlige favoritretter. Derudover kan man også vælge at lave forskellige juicer, der indeholder ingefær, hvis du er til sådan noget.

Her er nogle bud på retter og juicer, hvor ingefær indgår som ingrediens:

Er du glad for pastaretter, kan du lave en lækker karrysovs med ingefær. Det er super lækkert og velsmagende og i øvrigt kanon sundt.

Elsker du at spise kylling, kan du også vælge at tilberede din kylling med ingefær. Det er super lækkert, og så prøver du måske også oveni købet en helt ny smag. Hvem ved, om du bliver positivt overrasket.

Til sidst men ikke mindst kan du også lave en lækker og velsmagende juice med ingefær. Æble og gulerod synes vi personligt går godt sammen med ingefær. Prøv det – måske vil du elske det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *