Derfor er en e-cigaret et sundere alternativ til de almindelige cigaretter

Siden lanceringen af e cigaretten herhjemme i Danmark er det sundere alternativ til de almindelige cigaretter vokset markant i popularitet. Der har været et stort fokus på de mange skadelige effekter ved almindelig tobaksrygning, og det har fået mange danskere til at kvitte cigaretterne til fordel for en e cigaret. E cigaretten giver nemlig rygere mulighed for at trappe ned på rygningen i deres eget tempo, da det er muligt at regulere mængden af nikotin i den e væske, der bruges i e cigaretterne.

Dette er naturligvis en stor fordel, hvis man har prøvet at stoppe med at ryge flere gange uden held. Selv hvis man ikke kan eller ønsker at stoppe helt med at ryge, så er der en lang række fordele ved at vælge e cigaretten frem for almindelig tobaksrygning. Fordelene dækker både over dit helbred, din økonomi og dine omgivelser, og du kan se et udsnit af nogle af de mange fordele herunder.

– Ingen fare for passiv rygning

– Undgå tjære og andre farlige stoffer, som er forbundet med tobaksrygning

– Mulighed for at tilpasse mængden af nikotin

– Mange forskellige smagsvarianter

– Du kommer af med dårlig ånde og lugt af røg i dit tøj og i dit hjem

Den mest mærkbare forskel, der kommer ved at skifte fra almindelig tobaksrygning til en e-cigaret, vil du dog mærke i din pengepung.

Spar masser af penge ved at bruge en e cigaret

Rygning er for mange mennesker blot en dårlig vane, men det er samtidig også en enormt dyr vane. Stigende priser på cigaretter har gjort det til en stor harme for økonomien at ryge, hvilket heldigvis blot har fået mange flere rygere til at vælge alternativer til rygningen, som for eksempel ved at bruge en e cigaret.

Vælger du at skifte fra almindelige cigaretter til en e cigaret, vil du ikke blot opleve, at din krop får det bedre. Du vil nemlig komme til at opleve en stor forskel i din økonomi.

Beregninger viser, at du ved at skifte til en e-cigaret kan spare over 1.000 kroner om måneden, hvis du før i tiden røg en pakke cigaretter om dagen! Det er altså en årlig besparelse på langt over 10.000 kroner om året, der altså kan bruges på noget meget bedre. De sparede penge kunne eksempelvis gå til en lækker sommerferie, et nyt fjernsyn eller noget helt andet.

Tænk på din sundhed

Der kan ikke herske nogen tvivl om, at rygning er dødsensfarligt. De mange negative effekter ved rygning gennem en længere tidsperiode er veldokumenterede, og de kan føre til mange forfærdelige og livstruende sygdomme.

Dette er en af de hyppigste årsager til at folk vælger at kvitte de almindelige cigaretter og vælger en e cigaret i stedet. Med en e cigaret undgår du nemlig at indtage mange af de farlige stoffer, der hører til i almindelige cigaretter.

Har du børn i huset, kan du også hjælpe deres helbred ved at skifte til en e cigaret. Der er nemlig ikke nogen passiv rygning forbundet med rygning af e cigaretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *