Butiksbelysning er altafgørende

Giv dine kunder en god oplevelse ved at kæle for de indtryk, du skaber for dem. Tænk f.eks over butiksbelysning.

Er du indehaver af en butik, har du helt sikkert gjort dig overvejelser om, hvordan du på bedst mulig vis gør din butik indbydende og interessant at træde ind i. Dette er vigtigt for den helhedsoplevelse, du gerne vil give dine kunder. Intet bør være overladt til tilfældighederne når det drejer sig om indretning af din butik. Netop inden for dette område, er der mange faktorer der spiller ind. Du bør bl.a. indtænke butiksbelysning som en væsentlig del af din butiksindretning.

Butiksbelysning til indretning af butikker o.l.

Butiksbelysning i butikker, showrooms og lignende lokaler er vigtigt for det indtryk, du gerne vil give potentielle kunder, der træder ind i lokalet. Der findes en række forskellige muligheder, når det gælder belysning til indretning af butikker. Når du skal gøre projektet til virkelighed, er det en god idé at alliere dig med en virksomhed, der udover selve opstillingen af lys, også kan komme med ideer til hvilke typer af lys du bør anvende, samt hvor de bør placeres for at du får mest muligt ud af din butiksbelysning. Der er forskel på hvilke lys der anvendes, i forhold til om de skal placeres således at de lyser på hylder, eller om der er tale om displays eller skilte som skal lyse op og være synlige på lang afstand – eller blot skille sig ud fra mængden.

I dag er lys ikke bare en lampe, der placeres et tilfældigt sted. Du har bl.a. mulighed for at vælge mellem lyskilder med forskellig farvegengivelse. Derudover har de lys og spotlights du kan finde på markedet lang levetid og bruger minimale mængder strøm. Dette skyldes at der ofte anvendes LED-lys når det gælder butiksbelysning til indretning af butikker, da energiforbruget ved anvendelse af LED-lys er væsentligt mindre end for f.eks glødelamper. Derudover fås LED-lys i mange forskellige farver, hvilket gør at du ikke behøver at gå på kompromis med farven på dine lys, men kan vælge nøjagtigt den farve, du mener passer bedst ind i din butik.

Butiksbelysning til indretning af butikker kan give øget salg

Når en kunde træder ind i din butik, er det op til dig som indehaver af butikken at sørge for, at de indtryk kunden får, er nogle som vedkommende bruger fornuftigt. Træder vedkommende ind i et lokale, der er rodet eller forvirrende at befinde sg i, vil ønsket om at købe noget ikke være lige så stærkt som hvis de indtryk, han eller hun får, er velovervejede. Du kan i mange situationer opnå et øget salg, bl.a. ved hjælp af butiksbelysning til indretning af butikker. Med smarte løsninger som f.eks. LED-spots til at fremhæve én eller flere typer produkter, kan du henlede kundens opmærksomhed på disse produkter eller varer. Det kunne eksempelvis være nye varer, tilbudsvarer eller varer der bør fremhæves pga. den pågældende sæson, hvis der f.eks er tale om tøj eller sko. Lys kan således bruges på mange forskellige måder, og kan, så vel som dufte og lyde, have stor indflydelse på den oplevelse kunden får ved at opholde sig i din butik.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *