Bliv selskabsejer

Det er altid spændende at starte på et nyt kapital. Og hvorfor ikke føre drømmen ud i livet som selskabsejer? Det er faktisk meget enklere end du tror, og med både digitalisering og dygtige advokater med flere års erfaring inden for virksomhedsdrift og selskabslov er du i de bedste hænder, hvad enten det er første gang du opretter et selskab eller at du selv har drevet virksomhed i flere år.

Det er ikke for ingenting, at man siger ”øvelse gør mester”. Det handler om forberedelse, hvis du vil opnå de bedste resultater, og derfor tilbyder vi rådgivning i topklasse. Vores team består af advokater med mange års erfaring inden for stiftelse af selskab og den videre drift af virksomheder, og de har i den grad trænet sig i dette fag, for ikke mindre end 2000 virksomheder bliver oprettet hvert år i Danmark. Derfor er de i særdeleshed klædt på til opgaven om at forberede dig til at oprette et selskab og senere drive det. Deres fornemmeste opgave er ganske enkelt at du skal føle sig tryg og sikre i dine valg, så du træffer de bedste beslutninger for dit selskab. Vores advokater hjælper dig også med at vælge hvilken selskabsform, der passer dig og din ide bedst, samt hvilke muligheder og begrænsninger de forskellige selskabstyper bringer. Den mest hyppigt anvendte selskabsform i Danmark er anpartsselskabet, for her stiller du dig meget sikkert i forhold til økonomi og ejerskab. Et ApS-selskab er nemlig en selvstændig juridisk enhed, og du opretter det ved at betale kr. 50.000 som indskudskapital og derefter få det registreret hos Erhvervsstyrelsen. Indskudskapitalen er som udgangspunkt det eneste, du kan miste, hvis virksomheden eventuelt skulle gå hjem og dreje nøglen om. Et konkurs er på den måde ikke så frygtindgydende, som den for eksempel er ved en enkeltmandsvirksomhed, hvor ejeren hæfter sin egen personlige formue. Ved et ApS-selskab risikerer du således ”kun” at miste kr. 50.000. Der er også en anden grund til, at flere og flere opretter et ApS-selskab. Efter reglerne i selskabsloven blev ændret i 2014, har det nemlig være væsentligt billigere at oprette et ApS-selskab. Før reglerne blev ændret, var kravet på minimumskapitalen kr. 80.000. Selvom kr. 50.000 også er mange penge, så kan det vise sig at være en fantastisk investering. Det er startskuddet til dit selskabs fremtid. Ønsker du at oprette et ApS-selskab, men ikke står med kr. 50.000 til rådighed, så er det også muligt at sætte værdier ind som indskudskapitalen. Disse skal dog vurderes af en autoriseret revisor, som skal stemple værdierne til at være reelle og gyldige. Det er også muligt at tage et banklån i virksomheden, når det er stiftet, men i sådan et tilfælde hæfter dig personligt, det vil sige at du stiller dig selv personligt i garanti for at lånet skal betales tilbage.
Der er mange forbehold man skal tage sig, inden man skal oprette et selskab, og ikke desto mindre er der også mange overvejelser undervejs og videre i driften af virksomheden. Alle disse spørgsmål arbejder vi med hver eneste dag, og vi er derfor mere end forberedt på alverdens af juridiske problemstillinger, særregler, men også bare helt almindelige spørgsmål. Vores vision er, at vi skal rådgive dig og dit selskab i den bedst mulige retning. Både før, under og efter oprettelsen. Vi ønsker også at forenkle det svære fagsprog til forståelige fakta, så du er endnu mere inde i hele det juridiske af det at drive selskab. Samtidig guider vi dig også til store beslutninger og tilgangen til dem, for eksempel hvis du ønsker at sælge selskabet videre, vil høre mere om at oprette et holdingselskab til dit selskab og meget mere.

Hvis det lyder som noget for dig at få professionel rådgivning og dermed skabe de bedste rammer inden historien overhovedet er begyndt, så er du mere end velkommen til at skrive eller ringe til os. Du finder kontaktoplysningerne inde under fanen Kontakt.

Mere information: http://hviidadvokater.dk/oprettelse-af-aps

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *