Badeferie – Malaga er et godt valg

Hvis du skal på badeferie er Malaga en rigtig god destination, da der både er dejlig varmt, og en rigtig dejlig befolkning. Når dine flybilletter til Malaga er bestilt, kan du begynde at overveje hvilket hotel du skal bo på, hvis ikke du har bestilt hotel og fly sammen. Der er mange muligheder, og du skal vælge det du føler vil passe dig bedst, og som ligger bedst i forhold til hvad det er du gerne vil opleve, hvis ikke du kun vil sole og bade på hotellet. Du kan bestille et hotel der ligger nær en strand, så du har muligheden for at vælge imellem strand og pool, hvis det skulle være det. Hvis du skal på badeferie, skal du huske at pakke dit badetøj og godt med solcreme, da det er vigtigt at holde sig beskyttet mod solen, selvom man ikke tilbringer al sin tid i solen. I Malaga er det vigtigt at beskytte sig mod solen, da dens stråler er langt stærkere end hjemme i Danmark, da det er et andet land der ligger langt mere sydpå, hvilket har stor betydning for hvor længe du kan holde til at være i solen, og hvilken solfaktor det vil være god for dig at bruge mens du er af sted.

Seværdigheder

Hvis du er interesseret i seværdighederne i Malaga, så er der blandt andet forskellige kirker du kan tage ud at se, eller museer. Du kan fx tage på et Picasso museum, hvor du kan opleve hans forskellige kunstværker. Selvom det ikke er en speciel seværdighed er det en god idé at tage ind til byen hvor de indfødte tager hen, da de ofte tager andre steder hen end vi turister gør. Det kan godt være rigtig hyggeligt at gå langs strandpromenaden og opleve stemningen, da det ikke er noget vi oplever herhjemme. Selvom du ikke mener, at du bruger hele din dag i solen, er det vigtigt, at du husker at bruge solfaktor, når du er ude at gå, da solen er meget skarp, specielt imellem 12 og 15, hvilket er derfor at man sydpå holder siesta i det tidsrum, hvor butikkerne ofte lukker så man kan lægge sig ind for at sove, eller hvad man har lyst til, mens solen står højest på himlen.

Sommervarmen

Hvis du skal på ferie, mens vejret er bedst, så skal du bestille dine flybilletter til Malaga, så du tager af sted i juli eller august, da det er de varmeste måneder. Hvis du skal have mest muligt ud af varmen, så er det de måneder du skal tage af sted, hvorimod du måske kunne være tilbøjelig til at tage af sted på andre tidspunkter af året, hvis du kun er ude for at se de forskellige seværdigheder, da 30 grader måske godt kan blive lidt for varmt, hvis man ikke har muligheden for at hoppe i poolen, eller få en drink på hotellet. Solferie eller oplevelsesferie, er noget du skal blive enig med dig selv om, eller dem som du skal rejse sammen med.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *