Autoværksted med ny udsmykning

Hvis man træder ind i et autoværksted er der ofte dømt rigtig mandehørm, hvilket der er flere ting der er et tegn på. Nemlig plakaterne på væggen og den accent fra Randers, som man ikke ser så tit.

Få nogle blomster på væggene i dit autoværksted

I kun et eneste autoværksted i Hadsund er der vægge, som ikke er plastrede til med damer med store bryster og nøgen hud. Dette er ellers hvad man normalt ser et sted som Randers, hvor dette er meget normalt. Men i dette helt bestemte autoværksted, der besluttede man sig for lang tid siden for, at man ville rive alle disse plakater ned og i stedet have blomster på væggene. Alle på dette autoværksted i Randers var egentligt imod denne beslutning, men gjorde det alligevel fordi, at det ligesom var chefen på det her autoværksted der sagde, at sådan skulle være nu. Straks blev han drillet med dette valg og der var ingen der forstod hvorfor beslutningen var taget. Endnu mere overrasket blev de da autoværksted ejeren en dag satte et papir op på en lygtepæl i Hadsund, hvor han skrev, at han ville arrangere en naturtur ud i en skov, hvor han ville vise dem forskellige blomster og sige noget klogt om dem. Da gutterne var hans autoværksted gik forbi lygtepælen i Randers og så det der stod, så kunne de straks genkende de billeder, som han også havde indsat i dokumentet han havde sat op. For de blomster som fremgik af papiret var præcist de samme blomster som han havde hængt op på deres autoværksted og som de dag ud og dag ind kiggede på uden som sådan at lægge mærke til det.

Blomster på væggen i autoværksted er en slags læring

De begyndte at tænke videre over dette og så lidt mærkeligt på denne ejer af sit autoværksted. For hvad var det egentligt han havde gang i og hvad var hans planer? For medarbejderne i dette autoværksted var sikker på, at der var en eller anden slags bagtanke med dette tilfælde, som de ikke kunne regne ud. Da de stod der og kiggede på blomsterne på lygtepælen gik det op for dem, at de kunne angive navnene på dem alle sammen. Og det kunne de fordi, at de ufrivilligt gik rundt og kiggede på disse blomster på deres autoværksted arbejdsplads og det var endda uden at vide det. De kiggede på hinanden og det begyndte snart at gå op for dem, hvad denne tur til Hadsund skov rent faktisk betød. Det var en eller anden læringsrejse, som var til for at få dem væk fra det autoværksted hvor de altid var. Med denne tur i Randers skov ønskede han at de skulle lære noget om blomster og faktisk også helt generelt om verden. Han ønskede at de skulle få viden, som de aldrig nogensinde ville kunne opnå ved at sidde med olie på fingrene og en bil i hovedet på et autoværksted et eller andet sted i Jylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *